Tast de Bouquet d’A Syrah

El celler Bouquet d’Alella llança al mercat el seu primer vi negre

Ha nascut el Bouquet d’A Syrah 2010. Després de l’èxit aclaparador dels dos blancs de Bouquet d’Alella, ara arriba al mercat el seu primer negre. Elaborat 100% amb Syrah, una de les varietats negres que millors resultats dóna al terrer de la DO Alella.

La bona notícia és que esteu tots convidats a tastar-lo aquest cap de setmana al Celler ArtdeVins!

A continuació us presentem la fitxa tècnica:

Bouquet d’Alella Syrah 2010

Producció limitada: només 1.466 ampolles !!
Elaboració: Combinació de syrah de vinyes de mar i muntanya cultivades ecològicament. Vinyes plantades sobre el sòl de sauló característic del terrer d’Alella. Verema manual en caixes de 18 kg i una estricta selecció de raïm a la vinya. Després de la verema els raïms es refrigeren en una cambra de fred. El raïm es desrapar, es realitza maceració llarga durant el qual es realitza la fermentació alcohòlica a 24-26ºC. Posteriorment es premsa suaument i finalment es realitza la fermentació malolàctica. Criança durant 12  mesos en bótes de fusta francesa i centreeuropea i posteriorment 6 mesos amb ampolla.
Grau alcohòlic: 13,17% vol.
Color: Color intens, tons violacis i blavosos.
Aromes: Fruita madura del bosc, tocs bàlsamics i de mineralitat. La criança ens dóna les espècies i torrats.
En boca:  Entrada suau i agradable. Acidesa marcada però ben integrada. Estructurat. Tocs balsàmics i de  fruita del bosc. Regalèsia, xocolata negre. Postgust llarg.

Així doncs, us esperem divendres i dissabte de 10h a 12h i de 17h a 21h, us ho perdreu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: