XYZ un vi tridimensional

20130614-111452.jpg

En Jaume Piñol, deprés de una llarga experiència en un celler gran (sobretot en dimensions i volum) es va establir pel seu compte a la comarca del Priorat, concretament al poble de Darmós, creant el Celler Aibar.
Amb una bona extensió de vinya propia, produeix uns vins molt honestos, amb molta feina i amb raim de vinyes de la propietat.
Avui us presentem el XYZ 2011, un Montsant que esta elaborat amb un 60% de la varietat autóctona Garnatxa i complementada a parts iguals amb Merlot i Syrah (3 varietats), aquest vi ha estat criat en botes de roure durant 3 mesos i ha reposat un mínim de 3 mesos (i uns quants més!) en ampolla. I no és només per això que en diuen un ví Tridimensional, també perquè, begut a 16ºC, té un aroma, color i sabor molt seductor.
Si el voleu tastar, us convidem a fer-ho avui i demà (14 i 15 juny) a ArtdeVins! Demaneu la vostra copa!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: