XYZ un vi tridimensional
En Jaume Piñol, deprés de una llarga experiència en un celler gran (sobretot en dimensions i volum) es va establir pel seu compte a la comarca del Priorat, concretament al poble de Darmós, creant el Celler Aibar.
Amb una bona extensió de vinya propia, produeix uns vins molt honestos, amb molta feina i amb raim de vinyes de la propietat.
Avui us presentem el XYZ 2011, un Montsant que esta elaborat amb un 60% de la varietat autóctona Garnatxa i complementada a parts iguals amb Merlot i Syrah (3 varietats), aquest vi ha estat criat en botes de roure durant 3 mesos i ha reposat un mínim de 3 mesos (i uns quants més!) en ampolla. I no és només per això que en diuen un ví Tridimensional, també perquè, begut a 16ºC, té un aroma, color i sabor molt seductor.
Si el voleu tastar, us convidem a fer-ho avui i demà (14 i 15 juny) a ArtdeVins! Demaneu la vostra copa!!
This entry was posted on Juny 14, 2013 at 9:25 am and is filed under montsant, negre with tags aibar, Montsant, negre. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Deixa un comentari