Calendari de Tastos – Febrer 2013

Calendari de tastos i cursos:
Master Class de Glenrothes
Fundada el 1879 al poble escocès de Rothes, a la regió de Speyside, la destil· leria The Glenrothes només elabora els seus whiskeys, exclusivament de malta, des de fa més de 130 anys. A The Glenrothes no embotellen els whiskies en funció dels anys criança que tenen, sinó perquè han arribat al moment de maduració perfecta. Aquests moments memorables són capturats per sempre en les anyades d’aquest notable destil· lat. Tindreu ocasió de tastar diferents anyades de la mà de la Brand Ambassador Carolina Gómez.
El 12 de Febrer de 2013 de 19h30 a 21h00
Preu 15,00€
Preciu soci ArtdeVins 10,00€
Las Pizarras – Collection
Cellers i Vinyes del Jalon té 650 hectàreas de vinya, concentrades a la part sud de la comarca de Calataiud. Amb vinyes que estan situades a una alçada entre 600 i més de 1000 metres, conreen varietats com la Syrah, la Garnatxa i el Tempranillo. La personalitat i caràcter dels vins que elaboren ve marcada per una presència de Pissarres en els sòls d’aquestes terres, que produeixen vins complexos i amb una frescor sorprenent. Els tastos seran guiats per el Sommelier del Celler, Manel Castillo.
El 19 de Febrer de 2013 de 19h30 a 21h00
Preu 15,00€
Preciu soci ArtdeVins 10,00€
Master Class de elaboració de Gintònics
El gin-tonic és la gran beguda de moda. En aquesta Master Class de gintònics us explicarem la història del gintònic, la història dels seus components, com s’elaboren la ginebra i la tònica. Amb nosaltres aprendràs a catarles i realitzar meravelloses combinacions de gintònic utilitzant ginebres i tòniques Premium com per exemple la tónica Fever Tree… O amb Ginebres com Citadelle, Seagram’s, Geranium…  A càrrec del bartender Mauri Jiménez
El 21 de Febrer de 2013 de 19h30 a 21h00
Preu 25,00€
Preciu soci ArtdeVins 20,00€
Iniciació al Tast de Vins – Nivell Bàsic
Una aproximació al món del vi. La història, la vinya, les zones vitivinícoles i les diferents elaboracions de negres, blancs i rosats, Experimentarem i descobrirem les aromes i els gustos que trobem en els diferents tipus de vins. Es donaran nocions de análisis sensorial, la conservació dels vins, la importància de la copa, la decantació dels vins, la temperatura de servei… A càrrec del nostre Sommelier Víctor Jiménez.
El 26 i 28 de Febrer de 2013 de 19h30 a 21h00
Preu 45,00€
Preciu soci ArtdeVins 40,00€
Places limitades. Inscripcions a ArtdeVins o per mail info@artdevins.com o tel 93 425 48 75

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: