Tast de 5 Fincas 2007

5 Fincas 2007
Reserva

Aquest cap de setmana tastem un classic de l’Empordà. Podeu venir de 10h a 14h i de 17h a 21h a tastar-lo a ArtdeVins. Hi esteu convidats, demaneu la vostra copa!!!

Fitxa Tècnica:

Castell de Perelada té a l’Empordà 5 Finques de condicions geològiques diverses. L’heterogeneïtat de sòls d’aquesta regió és única i permet elaborar vins amb una amplíssima gamma de matisos.

Denominació d’Origen: Empordà.
Varietats: Cabernet Sauvignon (25%), Garnatxa (25%), Merlot (20%)
Syrah (15%), Samsó (Carinyena) (15%).
Verema: Raïm seleccionat a les nostres vinyes.
Elaboració: Vinificació en negre, maceració llarga, fermentació controlada a 25ºC.
Criança: Vint mesos en bótes bordeleses, 50% de roure americà de tipus fi i 50% de roure francès Allier. La resta en ampolla.

Graduació:  14,50% vol.
SO2 lliure: 20 mg/l.
SO2 total: 60 mg/l.
Acidesa total: 3,50 g/l (a.s.).
Acidesa volàtil: 0,88 g/l (a.a.).
Sucres residuals: 0,20 g/l.

Tipus d’ampolla: Bordelesa Esevi, de color negre, 75 cl i 150 cl (Màgnum).

Nota de tast: Color vermell cirera intens. Aroma potent, amb records de fruita madura, notes balsàmiques i un fons torrefacte. En boca és carnós, estructurat i equilibrat. Els tanins són rodons i polits, i l’acidesa és molt fresca. És un vi amb molta personalitat, amb bon pas de boca i un llarg postgust.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: