Tast de Mysti

MYSTI
Per compartir amb la millor companyia.
Avui i demà a ArtdeVins podreu tastar aquesta interessant novetat del Montsant. Us esperem de 10h a 12h i de 17h a 21h.
Elaboració
S’han seleccionat ceps de més de 35 anys de Syrah, cultivats de manera tradicional i veremats manualment lleugerament sobre-madurats. Maceració del most amb la pròpia pell durant 15 dies, i fermentació en tines d’acer inoxidable a temperatura controlada. Un cop efectuada la fermentació malolàctica, s’inicia la criança en botes de roure francès durant 6 mesos. Finalitzarem amb l’envelliment a l’ampolla, on s’aconseguirà que tots els seus aromes s’harmonitzin.

NOTA DE CATA:
Fase Visual  Color vermell cirera amb tons granatosos
Fase Olfactiva  Aroma intens de fruita negra i vermella madura com les mores o les figues coll de dama. Records a cireres en aiguardent i puntes de regalèssia. Sensacions torrades de xocolata i cafè i un fons floral i mentolat molt atractiu.
Fase Gustativa  Entrada càlida i de gran sedositat, és persistent, golós, amb un punt de dolçor. Pas llarg amb una acidesa molt equilibrada i uns tanins que es fonen a la boca, cosa que li aporta un caràcter fresc. Excel·lent sensació de fruita madura i xocolata negra. Un vi modern i sorprenent que t’invita a seguir bevent.
Maridatge  Recomanat per a carns amb salses, saltat de bolets, pasta, carns o verdures a la graella. Però sobre tot per compartir amb una bona conversa a qualsevol hora.
NOTA TÈCNICA
DO: Montsant
Tipus: Mitja Criança
Varietats: Syrah 100%
Criança: 6 mesos bota de roure francès
Format: 75cl
% vol: 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: