Tast de Coto de Hayas Reserva 2007

Aquesta setmana tastarem el ví Coto de Hayas Reserva 2007. Ho acompanyarem de una promoció ben especial ja que tots els que compreu una ampolla d’aquest ví (previa degustació, esclar) us obsequiarem amb una invitació a la preserntació del ví Fagus 10è aniversari que es realitzará a l’Hotel Majestic de Barcelona. La presentació inclou el tast d’aquest ví junt amb el Fagus 2009 de sempre, presentat per el director tècnic del propi celler. Serà un esdeveniment unic!!

Aqui teniu la fitxa de tast:
COTO DE HAYAS RERSERVA 2007
D.O. Campo de Borja
CARACTERÍSTIQUES
Un vi reserva molt regular, que any rere any, ens ofereix la calidesa i la potència de la zona.
Elaborat amb Garnatxa de més 40 anys i amb una elaboració tradicional. Maceració amb pells. La fermentació malolàctica la realitza en dipòsits una part i en bótes l’altra per passar tot el most a bótes de roure americà i francès on roman durant 12 mesos. Acaba d’arrodonir a l’ampolla.
Recomanem airejar aquest vi un mínim de mitja hora abans de servir.
TAST A LA VISTA
Color granat molt fosc i molt intens amb reflexos cardenalicis. Brillant i amb abundant llàgrima.
TAST AL NAS
Aromes molt intenses, amb molta fruita vermella i negra barrejada amb moltes i intenses espècies. En obrir-se, apareix la fruita més licorosa al costat de la cremositat dels torrats amb un intens cacau i subtils tabacs i cafès.
TAST A LA BOCA
Sorprenent entrada suau i àmplia. Torna el nas molt expressiva i amb major presència de la fusta. Recorregut carnós, càlid, sec. Acidesa correcta i tanins amables si bé els falta una mica de temps per polir. Bon final.
Així doncs, us esperem el divendres 2 i el dissabte 3 de Març!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: